Projecten

 

 

Bij EPA hebben we gedurende de jaren bewezen dat we projecten kunnen managen bij zowel veiligheids-, technisch zeer veeleisende industriële klanten, in tertiaire projecten of voor openbare besturen. Bovendien zijn we expert in onder meer het bouwen van schakelkasten, hoogspanning, bliksembeveiliging en aardingssytemen. Met deze expertise begeleiden onze stroomleiders u naar een totaaloplossing voor uw elektrische installaties. Onze stroomleiders zijn opgeleid om te werken in de meest uitdagende omgevingen met de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen. Ze genieten van een continue bijscholing zodat de nieuwe wetgeving en installatietechnieken steeds gehanteerd worden.

Daarnaast zijn we bij EPA gespecialiseerd in relightingprojecten. Hierbij wordt gekeken naar de meest efficiënte oplossing voor jullie bedrijf, waarbij de TCO centraal staat. Deze projecten worden momenteel nog ondersteund door de overheid en netdistributiebeheerders. Hierbij berekenen wij ook de uiterste subsidies voor u en handelen we deze af.

 U heeft maar één aanspreekpunt, de projectleider van EPA. Wij staan vervolgens in voor de aankoop, planning, plaatsing, uitvoering, garantie en veiligheid van de volledige installatie.

Door de goede relaties met onze leveranciers zijn we in staat snel te schakelen tegen een correcte prijs. Met behulp van heldere communicatie, duidelijke afspraken, een gegoten planning en een uiterst zorgzame uitvoering volbrengen we elke uitdaging. En dat doen we op vlak van:

- Bliksembeveiliging

- Aarding

- Hoogspanningscabines

- Datamanagement

 Heeft u nog vragen? neem gerust contact met ons op!

Contacteer ons

De Stroomleiders inschakelen? Klik hier!

Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Klik hier voor meer info.